az embernek a kezébe adták a jövőjét...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 View

...egy 1-2 hónapos megváltozott életmódot stabilizálni és ehhez adni olyan további muníciót, hogy ez meg is tudjam a jövőben tartani.

...ha egyetlen egy dolgot kellene mondani, nekem az ebéd utáni séták, amely erdei futáshoz hasonlít, ezek a délutáni erdei nagy gyaloglások a friss levegőn, a kárpátokban, az avar illatában, a hóban, jó társaságban, teljesen leízzadva 1 órán keresztül ez csodálatos élmény és ez minden nap... az intézet 2 évtizedes munkája nyilvánvalóan egy nagy sikertörténet...első este ott mindenki mereven ül, kicsit meg van ijjedve, most mi lesz, mindenki egyedül érzi magát és akkor 2-3 nap után összerázódik a csapat, kiválasztódnak a rossz fiúk, akkor ezek egymásra találnak, mindjárt jobb a hangulat, előjön a humor és akkor rájövünk, hogy hogyan tudunk egymásnak segíteni...

Mezőménes: egy mérföldkő, egy olyan sarokkő az ember életében, amit lehet folytatni, abbahagyni, bármit mondani róla, egy meg nem kerülhető mérföldkő, és az embernek a kezébe adták a jövőjét... nagyon komoly munícióval láttatok el bennünket!

Engem még egy dolog meglepett! Ez olyan, mint a futbalmeccs, én nem járok futbalmeccsre, de itt...itt, az a közösségélmény érintett meg, mint nagyon sok embert akik ilyen típusú nagyobb közösségbe járnak, és önmagában a közösségélmény, az emberek közt lenni és egy ilyen jó kis társaságnak a része.